Tillbaka

Kurser

Coachning, kostrådgivning och kostprogram med fokus på en sockerfri livsstil. Bli av med ditt sockersug och få mer energi i vardagen!

Anmäl dig i formuläret nedan om du vill få mer information om olika program och kurser som vi håller i.

Balance36 - internetbaserat hälsoprogram

Hälsoprogram på engelska av Emelie Kamp. Balance36 går igenom de tre absolut viktigaste aspekterna när det gäller hälsa. Gå till www.emeliekamp.com för mer information.

Andra kommande kurser

Sockeralternativ - lär dig hitta i sockerdjungeln

Vad är skillnaden mellan olika sockeralternativ och sötningsmedel? Aspartam, sukralos, erytritol/sukrin, stevia, xylitol/björksocker, kokossocker, honung, agavesirap - ja, listan tar aldrig slut. Få reda på vad som är bra, vad som är dåligt, och varför. Du får även möjligheten att testa skillnaden mellan de sockerfria  sockeralternativen vi kan stå för.

Innehållsdeklarationer för nybörjare

Att läsa och förstå innehållsdeklarationer är inte alltid lätt. Socker, gluten och olika tillsatser man kan vilja undvika gömmer sig under många namn som förvirrar, och vad betyder egentligen alla dessa E-nummer? Är E-nummer OK, är dom farliga, eller är det så att vissa är OK och vissa bra att undvika, och i så fall hur ska man veta vad som är vad?! Vi ger dig praktisk information som hjälper dig förstå innehållsförteckningar och du får även med dig en lista hem med de vanligaste ingredienserna att känna till som du kan ta med dig som hjälp när du handlar.

Friskare hud - Del 1: Motverka inflammation & Del 2: Naturlig hudvård

Vill du lära dig hur du kan ta hand om din hud på bästa sätt? I första delen om friskare hud pratar vi om hur huden påverkas av inflammation från det vi äter, stress, ålder, samt det vi sätter på kroppen. Att motverka inflammation i huden är speciellt viktigt med problemhud, så som psoriasis, akne, eksem, mm.

Inte behöver man köpa massa dyra produkter för att ta hand om sin hud! Du får information om vilka kemikalier som är viktigast att undvika i hudvårdsprodukter och får samtidigt lära dig vad din hud faktiskt mår bra av. Det är busenkelt att göra egna hudvårdsprodukter så som deodorant, body scrub, schampoo, ansiktsmask, hårinpackning, sminkborttagningsmedel osv.

Stresshantering - Kaka på kaka.

Stress, många bollar i luften, dåligt självförtroende, trötthet och nedstämdhet. En kaka och hela livet känns mycket bättre, eller gör det verkligen det? Många människor tar till socker och snabba kolhydrater när livet blir stressigt men det blir bara ännu värre om kroppen får i sig livsmedel som tillför ojämna blodsockernivåer. Lär dig om hur stress påverkar din kropp och få tips på hur du kan hantera stress på ett praktiskt sätt i vardagen, både med livsstil, kost, tankesätt och vanor.

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av någon av våra kurser och vill få mer information.
E-post(*)
Ogiltig e-postadress.

Namn(*)
Fyll i både förnamn och efternamn.

Meddelande(*)

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com | @emeliekamp | @emeliekamp

Våga leva sockerfritt