Tillbaka

Nya & kommande produkter!

Nya produkter kommer snart till Sverige och en del av dom kan du vara med och rösta fram! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att får information om när nya produkter lanseras!

Vill du vara med och rösta på olika produkter för att visa ditt intresse till Svenska distributörer och webbshoppar? Din röst gör att det blir större chans att produkten börjar säljas i Sverige!

Rösta på produkter

Kommer snart

Total Sweet Xylitol, 225 g
En mindre påse av Total Sweet Xylitol lanseras nu i Sverige genom Biofood för att sprida produkten till mataffärer över hela landet. Säg till din lokala mataffär att ta in Total Sweet Xylitol 225 g nästa gång du handlar! Till den här nya lanseringen tillsammans med Biofood har vi uppdaterat utseendet på påsen något så den sticker ut lite mer på butikshyllorna.

Peppersmith i påse
Peppersmith har nyligen kommit ut med en större påse åt deras tuggummin. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få reda på när produkten kan köpas i Sverige!

Xucker - Vit choklad med jordgubbar & yoghurt
Xucker har kommit ut med en ny vit choklad med yoghurtsmak och jordgubbsbitar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få reda på när produkten kan köpas i Sverige!

Gelébjörnar - sötade med xylitol!
Vad sägs om sockerfria gelébjörnar sötade med tandvänliga xylitol?

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com | @emeliekamp | @emeliekamp

Våga leva sockerfritt