Tillbaka

Sockerfri choklad

  Köp nu         Now distributed by a 3rd party.

Xuckers choklad från Tyskland är den absolut godaste sockerfria chokladen vi smakat! Krämig, len och god, och gjord med UTZ-certifierad (hållbart producerad) kakao. Chokladen är endast sötad med xylitol och har därför inte den där eftersmaken som sockerfri choklad ibland kan ha när den är sötad med steviaextrakt och/eller erytritol. Den är helt enkelt galet god och var vår störst säljande choklad på webbshoppen i flera år! Den vita chokladen är helt underbar - godaste vita chokladen vi smakat! Den är dock något mjukare än vanlig vit choklad vilket är bra att tänka på om du använder den i bakning.

Sockerfri mörk choklad 75% - sötad med xylitol!
Ingredienser: Kakaomassa, sötningsmedel: xylitol (23%), kakaosmör, solroslecitin, Bourbonvanilj. Innehåller minst 75% kakao.

Sockerfri vit choklad - sötad med xylitol!
Ingredienser: Kakaosmör, sötningsmedel: xylitol (34,7%), helmjölkspulver, skummjölkspulver, smörfett, sojalecitin (ej GMO), Bourbon vanilj. Minst 35 % kakao.

Sockerfri mjölkchoklad med saltig kolakrisp - sötad med xylitol!
Ingredienser: Sötningsmedel: xylitol (29%), kakaosmör, kakaomassa, skummjölkspulver, kolakrisp (sötningsmedel: isomalt, kakaopulver, naturlig smaksättning), gräddpulver, smörfett, salt, solroslecitin, Bourbonvanilj. Innehåller minst 42% kakao. Minst 42 % kakao.

Sockerfri mjölkchoklad - sötad med xylitol!
Ingredienser: Sötningsmedel: xylitol (30,5%), kakaosmör, kakaomassa, skummjölkspulver, gräddpulver, smörfett, solroslecitin, Bourbon vanilj. Minst 42 % kakao.

Våra kommentarer

Xucker är den godaste och mest prisvärda sockerfria chokladen vi hittat! Vi var först och ensamma om att sälja denna choklad i Sverige i flera år, och är därför väldigt glada att ni fortsättningsvis kan köpa den på Bodystore genom vår länk ovan. Chokladen är perfekt att använda i bakning och att äta som den är! :)

/Emelie & Benjamin Kamp
Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com | @emeliekamp | @emeliekamp

Relaterade produkter

Våga leva sockerfritt