Tillbaka

Om Worthit.se & Worth it Lifestyle

Vi startade webbshoppen år 2012 och sålde då xylitol (björksocker), steviaextrakt samt produkter som var sötade med xylitol och steviaextrakt. År 2013 utökade vi webbshoppen med betydligt fler produkter, fortfarande allt sockerfritt och glutenfritt, och år 2014 öppnade vi vår butik & café i Sollentuna.

När vi sedan började jobba mer internationellt stängde vi ner vår fysiska butik och sommaren 2016 började vi samarbeta med andra webbshopar och distributörer i Sverige för att de produkter vi hade varit ensamma om att sälja i Sverige fortfarande skulle gå att köpa av våra kunder när vi stängde ner. Nu har vi gjort om vår webbshop till en hemsida med mycket information, recept, inspiration samt länkar till de produkter vi rekommenderar. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra produkter både i en fysisk hälsokost och på webben. Alla produkter som marknadsförs som hälsosamma är inte hälsosamma och vi vill därför använda den här sidan för att fortsätta ge dig tips på bra produkter samt ge dig information om kost och hälsa.

Jag (Emelie Kamp) kommer även under sommaren 2016 starta ett internetbaserat hälsoprogram vilket är baserat på det program jag arbetat fram som kostrådgivare i vår butik i Sollentuna. Det här gör det möjligt för mig att hjälpa fler människor samtidigt och till ett förmånligt pris för dig jämfört med att boka in en enskild tid hos en kostrådgivare. Hälsoprogrammet kommer vara på engelska då jag arbetar internationellt nu men vid tillräckligt mycket intresse kan jag göra programmet på svenska också i framtiden. Gå in på www.emeliekamp.com för mer information.

Hälsa är en rättighet enligt Världshälsoorganisationen och i deras konstitution från år 1946 står det att hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, socialt och psykiskt välbefinnande, och inte enbart frånvaro av sjukdom eller funktionshinder. Vårt samhälle ligger väldigt långt ifrån det idag. Det är många runt omkring oss som är sjuka, trötta och deprimerade. Sanningen är att det inte behöver vara så och det är därför vi jobbar med hälsa!

Emelie & Benjamin Kamp

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com | @emeliekamp | @emeliekamp
Mer i denna kategori: Sockerfritt & sockerersättning »

Våga leva sockerfritt