Ischoklad med kokossmak

Den här ischokladen har en ljuvlig smak av kokos och innehåller endast två ingredienser; nog det snabbaste julgodiset man kan göra, och dessutom nyttigt! :)

Mer info

  • Ingredienser:

    200 g sockerfri mörk choklad
    100 g kallpressad kokosolja
    Kokosflingor som dekoration

  • Instruktioner:

    Smält choklad och kokosolja i ett vattenbad.

    Fyll ischokladformar med blandningen och låt svalna.

    Låt stelna och förvara i kylen då den snabbt blir mjuk i rumstemperatur.

    Om du vill kan du strö några kokosflingor på ischokladen innan den hunnit stelna helt.

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com

Våga leva sockerfritt