Ingefärsdressing

Mer info

  • Ingredienser:

    1 vitlöksklyfta
    50 g färsk ingefära (2-3 cm)
    1,5 dl cashewnötter
    3 msk risvinäger
    0,5 dl rapsolja
    1,5 tsk xylitol (björksocker) eller flytande stevia efter smak
    1-2 tsk sambal oelek
    2-3 tsk tamari
    3 msk vatten

  • Instruktioner:

     

    Mixa alla ingredienser i en mixer tills dressingen är fluffig.
    Vid behov, tillsätt mer vatten.

    Passar bra till bland annat grönsaker, wok, sallad, och kyckling. Förutom att vara supergod är den även toppenbra då ingefära stärker kroppens immunförsvar!

    Med inspiration från "Food for thought" av Ulrika Holm.

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com

Våga leva sockerfritt