Kokospannacotta med mangopuré

Mer info

  • Ingredienser:

    Pannacotta
    1 tsk gelatinpulver
    1 dl kokosmjölk
    3 dl grädde
    2 msk xylitol (björksocker)
    2 tsk lime

    Mangopuré
    150 g mango (färsk eller tinad)

  • Instruktioner:

    1. Låt gelatinpulvret svälla i 1 msk kallt vatten.
    2. Koka upp vispgrädde, kokosmjölk och xylitol i en kastrull.
    3. Stäng av spisen och rör ner limesaften och det uppsvällda gelatinet.
    4. Häll upp i äggkoppar och låt stelna i kylen ett par timmar.
    5. Mixa mangon fint med stavmixer. Smaka av och söta vid behov.
    6. Gör en rund grop i mitten av pannacottan med hjälp av en tesked.
    7. Klicka i mangopurén i gropen så det ser ut som en lös äggula.

    Blir ca 12 st äggkoppar pannacotta.

Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com

Våga leva sockerfritt