Xylitol nässpray

  

Mer info

 • Ingredienser:
  1 tom nässprayflaska
  0,5 dl vatten
  1 tsk xylitol (björksocker)
  0,5 krm salt
  1 droppe GSE* (valfritt)
   
  *GSE (grapefruktkärnextrakt) är ett naturligt konserveringsmedel. Om du inte använder GSE är det bra att rengöra sprayflaskan varje månad och fylla på med ny nässpray.
   
  OBS! Nässprayflaskan borde inte användas av flera personer samtidigt eftersom det kan sprida bakterier.
 • Instruktioner:
   
  Värm upp vattnet. Häll i havssaltet och xylitolen. Blanda tills allt lösts upp. Blanda i GSE (valfritt). Låt svalna och häll i en tom nässpray flaska. Förvara i rumstemperatur. Använd nässprayen dagligen i förebyggande syfte, och oftare vid förkylning.
   
  Vanliga nässprayer är inte bra att använda regelbundet under en längre tid, men den här nässprayen är helt naturlig och är bara bra att använda varje dag.
   
  Naturlig nässpray mot allergi & förkylningar
  Användning av nässpray med xylitol & havssalt hjälper många att effektivt motverka nästäppa från förkylningar & allergier. Nästäppa börjar vanligtvis med en infektion eller en irritation längst bak i näsan och användning av xylitolnässpray kan förhindra dessa problem från att växa till. Vi är duktiga på att tvätta våra händer, fötter, till och med öron, men det är inte många som rengör näsan regelbundet. Testa själv och se! :)
Emelie Kamp

Jag vill inspirera dig att ta hand om din kropp så du har energi, glädje och ork att fullfölja dina drömmar.

Emelie Kamp är en kostrådgivare och wellness coach som skapar internetbaserade hälsoprogram samt jobbar som konsult åt företag för att få fler bra hälsoprodukter till Sverige.

www.emeliekamp.com

Våga leva sockerfritt